top of page

GIG NETWORKS OG NC-SPECTRUM SER TILBAKE PÅ HALVANNET ÅRS SAMARBEID


På forsommeren 2018 inngikk GIG Networks avtale med det norske driftsselskapet NC-Spectrum for overvåking, kontroll og feilsøking av deres nettverk. Daglig leder i GIG Networks, Thomas Amundsen og Forretningsutvikler i NC-Spectrum, Svein Foldøy er begge veldig godt fornøyd med samarbeidet så langt.

Gig Networks er en organisasjon med 12 ansatte og har som mål å levere sikkert, robust og stabilt internett til bedriftsmarkedet. Det å kunne knytte til oss en partner på driftsovervåkning som NC-Spectrum, har vært en avgjørende og viktig beslutning for oss. Internett er like viktig som strøm for våre kunder, og nå kan vi fokusere på å optimalisere og videreutvikle våre tjenester. Det er viktig for oss å tilby våre kunder det beste produktet, sier daglig leder Thomas Amundsen.

NC-Spectrum er et norsk selskap med høy kompetanse innen nettverk og informasjonssikkerhet.  Selskapet er partner av Center for Cyber and Information Security og samarbeider tett med KraftCert. Selskapet holder til i Kviteseid og har 24 ansatte.

NC-Spectrum er norsk partner av SolarWinds og benytter dette til overvåkning av kunders nettverk. SolarWinds er et markedsledende overvåkningsverktøy på nettverk, og dens modulbaserte løsning gjør at

Forretningsutvikler i NC-Spectrum, Svein Foldøy (til venstre) og adm. direktør i

GIG Networks Thomas Amundsen.

man kan overvåke de delene av nettet man måtte ønske.  Dette gir et godt overblikk, og eventuelle problemer blir raskt identifisert, noe som er viktig for å redusere nedetid. 

 

Svein Foldøy, Forretningsutvikler i NC-spectrum, sier seg enig i Amundsen sin beskrivelse.
Vi ønsker å være en partner for våre kunder som hjelper og bidrar til at de kan fokusere på sine hovedområder. NC-Spectrum har sitt utspring i energibransjen og kjenner godt til å jobbe med kritisk infrastruktur. Ved hjelp av kunder som GIG Networks har vi opparbeidet oss mer kompetanse på bransjespesifikke behov, krav og utfordringer.

I samarbeid med oss ønsker vi at våre kunder skal oppnå økt konkurransekraft og en enklere hverdag. Dette er et samarbeid som kommer til å fortsette i mange år fremover.

svein og thomas smal.jpg
bottom of page