top of page

GIG NETWORKS - STOLT MEDLEM AV FIBERFORENING.NO

Siden høsten 2019 har GIG Networks vært medlem av Fiberforening.no. Som en utfordrer i et større marked føles det viktig og riktig å være med i en bransjeorganisasjon. I foreningen har medlemmene en felles plattform for deling av kunnskap og en møteplass med likesinnede aktører.

Vi i GIG Networks har alltid vært glade i gode rutiner og ryddighet i våre leveranser. Og det er viktig for oss at en installasjon blir gjort etter alle lover og forskrifter. Kvalitet er viktig både for oss, våre sluttbrukere, men også berørte parter. Vi ønsker at infrastrukturen som legges skal være bærekraftig, og vare så lenge som mulig.

Derfor var det lett å bli engasjert, da det på et medlemsmøte i Fiberforening.no ble besluttet at det skulle utarbeides en bransjestandard for fibernettet i Norge. Så engasjerte ble vi at Camilla Brataas, Leveranseansvarlig hos GIG Networks, fikk det ærefulle oppdraget å lede teknisk forum. 

«På det tidspunktet visste jeg nok ikke helt hva jeg sa ja til, men synes det var fint å kunne bidra. Etter mange år i bransjen har man tanker og idéer på hva som kan bli bedre, og hva som kan forenkle hverdagen. Med utgangspunkt i Robust Fiber fra Sverige, hadde vi et godt grunnlag for å kunne utarbeide en bransjestandard for Norge.  Det fine med å komme inn i et slikt pionerarbeid, er at man kan være med på å påvirke veien videre. Det har vært supre folk jeg har fått jobbet sammen med, og nå som første versjon nærmer seg ferdig, blir jeg veldig stolt.»

Leder av Fiberforening.no, Jørn Slåtten, kunne ikke ha vært mer enig,

camillaogjorn.jpg

Camilla Brataas, GIG Networks og Jørn Slåtten, leder for Fiberforening.no

«Det som denne gjengen her har fått utrettet er bare helt fantastisk.  Med så mange dedikerte og kunnskapsrike folk, med Camilla i spissen, har det vært en fryd å følge fremdriften til prosjektet. Nå har dette blitt et dokument som hele bransjen kan bruke.  Det er viktig å få frem at dette er et arbeid utført av og for medlemmene, og nær alle medlemsorganisasjonene har bidratt. De kjenner best problemstillingene og utfordringene de møter hver dag, og innehar mye spisskompetanse på sine områder.  Dette har blitt et dokument jeg er veldig stolt av å kunne stå bak, sammen med medlemmene i Fiberforening.no. Dette er jo bare starten på hva vi kan få til»

 

«Det er supert å kunne være med på å påvirke med den kunnskapen vi har fått gjennom alle årene vi har vært i bransjen. Jeg har kanskje ledet teknisk forum, men Jørn har ledet oss alle på en fantastisk god måte», avslutter Camilla.

bottom of page